;O





ave maria

hejsan ! ^^m
sitter här och lyssnar på Ave Maria - Sasha Fierce . låten är grym tycker jag!
sitter och väntar på att filmen på internet ska ladda klart, har sett filmen förut men den är bra!
det är en film med Amanda Bynes. och jag såg den för cirka 3 år sen med mami. Filmen heter What a girl wants .

snart är de nog mat,  och här sitter ja och snaskar på dagens inköp. en chokladkaka. gott , men inte nyttigt. men jag anser att jag kan äta den utan några skuldkänslor. jag bryr mej inte om vikten sålänge jag inte går upp mkt och fort. jag har bara gåt upp några kilon på att äta mat , de behövde jag, och nu väger jag vad jag ska väga. JAG ÄR STOLT! (Y) 
linnea är inte inloggad på msn och jag har supertråkigt, men de blir nog lite bättre snart när jag säger de här!

Jag , linnea och sabina ska upp till sthlm och shoppa! måste spara ihop lite pengar bara ^^ . v.43 har v höstlov, mn vi vill åka v.44 på helgen där elr helgen emellan elr ngt.svårt att förklara varför men jag ska göra ett försök.
v.43 har vi då höstlov , då ska man vara hemma , ta de lugnt , vara med kompisar. hela den veckan ska man ta de lugnt.
den där helgen vi ska åka upp , de är som att åka till ett spa , så lyxigt. och då skulle de vara lyxigare att ta de en helg. för att.. nääe de går verkigen inte att förklara men jag hoppas ni fattar lite ^^
pusss ♥


qwert



hade bara lust..
egentligen har jag ingenting att skriva... inget alls.. jag bara är med linnea... linnea pratar konstigt,låter konstigt och är konstig. jag slog henne i huvet.
THE END


t ä n k t e b a r a ..



t ä n k t e b a r a s k r i v a d e t h ä r n u , k o m m e r i n t e
k o m m a i h å g d e t s e n
.

GODNATT! ♥



Sabina,Linnea

hellooo , kom hem för ungefär 40 minuter sen, vääldigt trött och ont i huvet efter en hel dags pratande!
har inte pratat såhär mkt på så länge! (kanske med linnea) !!
hur som helst var de skit kul, mikka åkte typ på direkten, sen efter ett tag gick simone hem och då var de jag, sabina och linnea kvar, fyfaan va kul de va asså!!!
haha :P XD nu lyssnar jag på Mohammed Ali - Hinna Hinna.  somnar snart så jag tänkte göra ett litet inlägg först^^.

idag hade jag karaoke, fyfaan , jag hatar de, men de gick bra och jag fick beröm så de kändes lite bättre, men de värsta är juh sen när jag ska lyssna på den, och jag får juh inte höra den innan alla i hela klassen får! NERVÖS! men jag hoppas att de blir bra iaf!
när jag nu kom hem såg jag oxå att jag har fått brev från Lee Seung Ji. ffaanva kul :D , ska svara henne imorrn om jag hinner , och jag måste köpa frimärke^^
är de bara jag som tycker de är roligt att ha brevvänner i helt andra länder. jag har två st i korea! jag vill ha enn i japan oxå ^^
nu tänkte jag lägga upp en fin bild , bara för att jag har lust.
men nu ska jag ner till teven ^^ pussheej ♥





i n s p i r a t i o n



hejhej!
idag har jag absolut ingenting att skriva,göra eller ngnting!
det ända jag gör just nu är att lyssna på Sasha Fierce,skriva skrivstil (XD) och skriva i bloggen.  egentligen hur tråkigt som helst. jag funderar på om jag ska göra en ny design på min blogg. men jag kommer inte på hur jag vill ha den och har inga förslag. som sagt , jag har inte ngn
i n s p i r a t i o n!


-kom gärna med förslag!-



nääe tack!

hejsan allihopa.
sitter på mitt rum och tänkte bara blogga lite snabbt innan top model 12 börjar.
familjen sitter nere och äter mat men jag vill inte ha ngt eftersom jag åt precis samma mat hemma hos linnea igår. så nääe tack!
senare ikväll blir de antagligen film elr tv, hoppas jag. ^^
jag hade kunnat gjort ett lngre och bättre inlägg om jag hade kunnat elr om mitt trådlösa hade fungerat. dock så gör de inte de och pappas data är upptagen!
så hur som helst, måste rusa nu , byeee ♥

 


hemma igen !
åkte hem för en liten stund sen och sitter för tillfället och ser massa idol repriser.
ska snart städa hos kaninerna och senare blir de väll film med sara ! vet ännu inte vilken film de är :)
just nu provar jag pappas nya dator , den är faktiskt ganska skön tycker jag, och de är najs att den har bluetooth! fast jag har inte testat den ännu , ^^
plus att jag gillar pappas dator eftersom hans trådlösa bredband funkar vilket de inte gör på min data :(

jag är skit trött :p jag och linnea la oss vid halv två-två elr så. och vi vaknade ungefär vid elva, (fast vi vakna lite innan pga hennes bröder-.-) . så jag har inte varit vaken sålänge.
ska nog sova tidigt idag :)
jag har inte lust attt skriva ngt nu , pussss ♥


S M I N K !

helloo:D har precis sminkat mej med linnea , skit kul :D vi sminkade oss väldigt udda vilket var roligt. jag sminkade först mej själv och sen sminka jag linnea ^^
vi använde bara färgerna svart och vitt. det blev fint , svårt att fånga på bild. men ändå så fångade vi lite av de iaf!
de är såå svårt att ta kort på ögon , men bilderna blev ganska bra iaf!  här kommer några,



Linnea



jag




KARAOKE

hejsan , ^^
här sitter jag och linnea och sjunger , vi sjunger på miley cyrus butterfly fly away.
vi har oxå hittat en låt att sjunga på karaoken. de blir So Sick - Ne-Yo . vi har tränat lite , och de går väll okej! vi får väll bara hoppas på att de låter bra sen oxå!
vi ska oxå se filmen Never been kissed, vi bara väntar på att den ska ladda. både jag och linnea har sett den förut men den är så himla bra så vi ska se den en gång till!
den är värd att se !

jag uppdaterar senare , och för hoppningsvis blir de bild oxå! linnea har juh en cam som funkar, elr ja , min funkar me men den sparar korten konstigt så de går inte att lägga ut på bloggen. -.-
men aja , hur som helst , jag skriver sen ^^ (har inget intressant att skriva T_T) 


L I N N E A

hejsan allihopa :D sitter hemma hos linnea nu , de är najs.
jag visade henne nyss min "vita" sminkning. skit fin ^^ och jag kom nyss på att när jag sminkar mej så får jag jätte långa ögonfransar !
linneas lillebror albin fyller 8 år idag ^^ GRATTIS till honom !
och grattis till min familj som har öppnat våran egen gårdsbutik idag! fina och trevliga saker och vi har gjort allting själva, odlat,(honungen oxå eftersom vi har bin), tavlor,kort mm. (en av mina egna favoriter är färskost med tryffel!)

ska sova hos linnea och de ska bli kul , och som vanligt har jag med mej min filmbok (och dagbok i samma). jag gillar den jätte mkt och där har jag massa förslag på filmer mm! lite japanska pop grupper oxå om jag ska säga lite mer ^^ . jag har alltid med mej den till linnea ifall vi ska se film på internet. och självklart kan ni gärna komma med förslag på filmer elr skådespelare , ^^
nu ska jag avsluta detta inlägg ^^ linnea kanske ska skriva i sin blogg , hennes blogg hittar ni längst ner i menyn , ^^ pusssss ♥




k o m i h å g !

ja kom bara på att innan jag lägger mej måste jag göra en kom ihåg lista som jag kan kolla på imorrn!




"flickan i källaren"

godkväll alla ^^
jag är skit trött. ska snart sova tror jag.
hann inte chatta ngt med johan ikväll men får väll hoppas att de blir imorrn elr ngt ^^
såg precis en av dom sämsta filmerna jag ngnsin sett i hela mitt liv.  "flickan i källaren" .
själva beskrivningen lät bra och de stog att de skulle vara thriller och ngnting till. men när jag sett filmen kan jag klassa de mer som en dokumentär. den var väll bra gjord , men jag ville juh inte se en dokumentär. och själva beskrivningen passade inte alls! skit dåligt!
måste komma ihåg att packa lite till imorrn då de blir hem till linnea , jag vet att jag hinner med de imorrn , men de är enklast att göra de på kvällen.
nu har vi satt igång värmen igen , såå skönt , jag har frusit 24/7 i cirka en veckas tid. så självklart var de dags för lite skön och trevlig värme!♥
imorrn blir de massa sång, skrattande,chattande och jag hoppas på film oxå! men hur som helst. ska snart sova så jag skriver godnatt nu, 


sssaknar



jag saknar när vi va som ihopklistrade. vi va jämt!
de har juh hänt ngt, vet inte vad. men jag gillar de inte. inte alls


Godmorgon

Godmorgon! 

är hemma idag , mår inte bra. men att vara hemma är så otroligt tråkigt! jag har absolut ingenting att göra. skit tråkigt. jag behöver verkligen göra ngt.
fast de dåligaste är att de inte finns ngt hemma , så jag har ingenting att äta oh jag är hungrig. :(
min trogna söta irriterande katt ligger som vanligt breve mej , SOYA! men hon är ändå hur söt som helst!
just nu lyssnar ja på musik , försöke tänka bort att jag är hungrig , ska höra av mej till linnea, men hon är i skolan så hon kommer nog inte kunna svara så ofta.

de är sjukt kul att vara hemma om man är ledig, (oftast) men att vara hemma när man är sjuk.. de suger verkligen, d är inte kul och speciellt när alla är upptagna så man inte hr ngn att prata med.
men att lyssna på musik på spotify gör så att humöret inte ligger längst ner , :)

jo juste , jag måste sova hos linnea lördag till söndag . vi har karaoke på måndag och vi har inte bestämmt låt elr ngnting, och sen måste vi juh ändå träna på låten.
jag hatar karaoke , men aja , jag sjunger inte ensam iaf . och sen är de att hela klassen ska lyssna på de oxå , fuck! :p hatar de! jag som inte änns gillar min röst. nääe usch!
de är faktiskt jobbigt att höra sin egen röst tycker jag. fast de tycker alla. som tur är så är ja me linnea som sjunger bra :) fast hon va oxå den enda som faktiskt kunde ge me sej och inte sjunga själv.
hur snällt som helst !! ♥ 
men skriver mer sen , de brukar jag alltd göra när jag är hemma, pussheej♥ 


godnatt



Godnatt!♥


kör , mat , data

hejsan , ^^
kom hem för en liten stund sen , då åt jag och nu blev de datan , som vanligt!
var på kör med sabina , felicia, mikka och linnea och massa fler. jag sjöng bara lite men ville inte vara där egentligen ^^ , åkte bara dit eftersom dom jag va med skulle dit.
hur som helst var de ganska kul ändå!
nu lyssnar jag på musik , tänkte snart gå in på facebook och chatta lite på msn :)
har tyvärr ingen bild.. men iaf.. tråkigt med inlägg utan bilder. men vad ska man göra när man inte har en kamera förutom på mobilen? och när mobilen inte har ngn sladd så jag kan inte ladda in bilderna på datan.
men aja , jag önskar mej en sladd iaf^^



- köp mobil med USB-sladd ! 

- var positiv till de mesta
- va med dom som får dej att må bra oavsett va folk säger
- skratta mkt så tar du inte dina bekymmer lika hårt
- ta de lugnt
- var ärlig
- var dej själv !!

-
de var väll allt för tillfället ^^ , de mesta här är jag bra på! (utom den första att köpa mobil med sladdXD)

 


13.30

hejsan alla :D
slöt tidigt idag ^^, så jag åkte bussen med mikka och linnea (och jonte,sabina,simone och nobba). de var faktiskt kul!!
nu sitter jag hemma hos mikka. de regnar och vi har precis ätit prinsesstårta! ^^♥
nu ska mikka spela flat out och jag har ingen aning om vad de är för ngt men de blir säkert bra ^^
jag uppdaterar senare som vanligt , :D
pussshej♥


!


fan :'( hur kunde du säga så? du har aldrig sagt ngnting sånt till mej förut. då sårade mej rejält ,



IDOL

såg nyss idol :D fast just nu chattar jag med robin,johan och linnea ^^
soya irriterar mej igen och leker med mitt mobilsmycke :P men hon är så söt så hon kan hålla på meed de ^^
skulle se på film med familjen ikväll men får väll göra de själv :P
nääe usch jag har intetid. sitter i masschatt!


YES

hejsan alla , nu är  jag tillbaka igen :)
chattar med linnea och hör på när telefonen ringer. jag orkar inte svara.
var tvungen att hjälpa fammo och faffa idag.  urtrist. men om jag inte hade hjälpt till hade dom blivit sura på mej.
dom är helt enkelt bara så och de kan vara väldigt jobbigt .
jag tänkte kanske snart sätta mej och läsa lite. en prinsessas dagbok. ska läsa alla fyra men då måste jag juh börja ngn gång. :P
imorrn är de skola och jag slutar halv två. alltså jag hinner med bussen! fast de är egentligen inte därför jag blir lite glad av torsdag utan de är för att vi har bild.
de ända på torsdag jg inte gillar är spanskan. jag vill inte , vill inte göra de! :'( fan!
aja skit samma , får tänka på ngt annat nu. som att vi tex kanske ska börja med inne idrott på fredag :D

så vi kör lite hissning och dissning!


 korta skoldagar med roliga lektioner: korta skoldagar älskar alla , och pricken över i:et är när det detsutom är roliga lektioner . det som oxå skull vara ett plus där skulle isåfall vara god lunch!

filmkväll: filmkvällar är bara sååå himla mysigt. spelar ingen roll vem man har de med. själ föredrar jag skräck. men alla filmer är bra. sålänge man inte ser film själv och sålänge man har ngt att snaska på så kan ingenting förstöra kvällen!

varma kläder: varma kläder är ett måste nu när de är påväg att bli kallt. och varma kläder kan både vara snygga och sköna. jag älskar mysiga och varma kläder! ♥


friidrott (uteidrott): de är kallt ute och de blir inte bättre om man då har idrotten ute. fast ännu värre blir de oxå när man har friidrott.

PANK!: jag är väldigt ofta pank men de är ngt jag hatar. hur kul är de att vara pank och inte kunna köpa ngnting? usch nej. finns inget värre.

personer som inte kan medge att dom har fel: att medge att man har fel är stort. jag har fel ganska ofta. och jag kan faktiskt säga de oxå. men dom personerna som inte kan medge att dom har fel är bara jobbiga. tex att den blir sur på den andre som har rätt när den inte har de och så ljuger den elr skriker saker osv. de är ngt som inte är roligt ngnstans. de spelar ingen roll vem de är, jag gillar dom ändå inte.


och ps här nu då , kommentera gärna :p


SMS

helluw , sitter här och är extremt sugen på att smsa , men jag brukar inte vra de sen när jag väl smsar.  tänkte kanske snart byta om. fryser!  och sen blir de nog tv. problemet me de är att de inte finns ngt roligt som går såhär tidigt på dagarna. och de är otroligt tråkigt att vara hemma då , fast jag har min data.  borde äta ngnting eftersom jag ännu inte gjort de och min mage kan inte sluta låta! men hur som helst så gör jag min lilla lista på vad jg ska göra!


- äta frukost. (middag?)
- byta om
- ringa mamma om mailet?
- skriva mer i min blogg
-ringa linnea
- messa mikka
- prata med fammo och faffa och ta en fika med dom
- försöka fixa mitt trådlösa internet för sköna hemmadagar!
- slänga mitt äpple
 
puss ♥


Vaknade nyss.

hejsan ,
vaknade nyss. har sovit länge och de har varit så skönt.
åkte hem ifrån linnea eftersom hon sov, vi hade typ precis börjat på våran första film och hon somnar och de gick inte att väcka henne.
hur kul är de att hon sover när vi har bestämmt att vi ska ha filmkväll? visst hon kan inte hjälpa att hon är trött men hon kan juh iaf vara vaken en film.
om jag hela tiden skulle va som hon vet jag att hon inte skulle tycka de va roligt så jag fattar inte vad hon håller på med. men hon inser väll inte själv vad hon gör.

jag är ledig idag och kommer nog blogga ganska mkt. men de dåliga är att mitt internet bara funkar på övervåningen. och teven och allt är på nedervåningen och de är så mkt trevligare att sitta där.

för ungefär tio minuter sen drog Curry (en av mina fyra katter) in en råtta. den är död och ligger inne i salen. skit äcklig. men jag vågar inte ta bort den. plus att dens inälvor ligger ngn annanstans.
men nu kom iaf fammo och faffa och dom tog bort de :) snart blir de fika med dom oxå , slipper jag bli alldeles själv idag! ♥
pusssheej bloggar senare ♥


Vid lollo igen!

hejsan alla :D är vid lollo igen ^^ men tangentbordet är skit segt , men iaf^^ 
vi har varit vid säve idag , såg träning och på en viss kille linnea gillar -.- XD hahah!
senare gick vi hem. ja bytte byxor och sen blev de datan .. senare gick vi till willys. fuck. jag kom nyss på att vi skulle köpa år fredric. men aja XD haha!
nu sitter vi vid datan igen , satt nyss på lösnaglar på linnea. de blev fint även fast jag inte skulle köpt så långa ^^. tihi , men de är inte fint på mej de vet jag.

senare ikväll blir de skräckfilm. trevligt trevligt. de ska bli skit kul! :D och jag hoppas att jag ska kunna uppdatera senare. ^^
dagen kommer nog iaf få ett bra slut. vi har köpt godsaker ♥ me like ^^ ♥
och snart blir de mat. men nu ska ja sluta blogga så linnea kan få chatta lite , pusssssheej ♥

Äntligen hemma, så skönt

äntligen hemma , så skönt att vara hemma lite eftersom jag inte varit så mkt hemma idag och för att jag ska vara borta imorrn och inte kommer hem förrens på onsdag.
jag behöver vara hemma. vill vara hemma , just nu iaf.
känner mej lite ledsen och har nyss gråtit. men de är för privat för min blogg känner jag, elr ja , egenlien inte men jag har inte alls lust till att dela med mej de på internet.
jag lyssna på sorlig kärleks musik ist. de får mejatmå bättre. ska äta lite choklad så kommer ag förmodligen att må ännu bättre.
spanska prov imorrn ,och egentligen skulle jag tagit hem  min matte. eftersom den redan är försenad.. men jag orkar inte , har inte lust. vill inte!

de är varmt ikväll!

Lollo!

hejsan allhopa :D
ida har de varit skolan , suupertråkigt! men jag slöt iaf tidigt :D har varit med lollo idag efter skolan. skit kul. följde me henne till tandläkaren. har aldrig sett ngn få så många grejer instoppade i käften som hon! men aja , så länge de inte var jag så va de okej :)
sitter vid henkes data eftersom han inte är hemma. (-hemligt-) .. ska kanske snart hem.. men de behöver vi inte dra upp nu för de är tråkigt ^^
jag skriver nog mer när jag kommer hem :D pussheeej<3


FRÄSH

nyduschad! känner mej superfräsh nu! , gud va skönt de va, problemet är att jag bara inte hittar min ögonbrynsplockare. ^^ vad heter en sån nu... skitsamma får väll köpa en ny elr ngt.
nu har jag oxå filat mina fötter och ska snart pilla öronen ! då känner man sej bara ännu fräshare, love it!
tänker inte blogga ngt mer idag så byebye ^^♥


km31

såg nyss film dåra :D filmen var bra men man måste nog se den några gånger för att fatta.
men annars var den sevärd!
den handlar om två stycken tjejer. ett par tvillingar. och km31 är en "väg" vid namn ondskans vägskäl. den är bra!








!




- duscha

- se film

- äta lite av min choklad, fast jag inte borde ^^

- messa lite , så suugen på de,har inte hört av adrian på hela dan :O XD

- fråga mina päron om filmkvälls myset hos rundby

- fixa min design (kanske)

- fråga sabina om hon behöver ny deisgn vilket jag tycker hon borde ha! XD

- lyssna mer på musik

- helt enkelt ta de lugnt! XD

 


Cheesecake!

nu har jag fikat! ♥ de var så himla gott! , cheesecake,bulle och kärleksmums ♥
jag åt bara så fort så jag fick ont i magen . har smitit upp på rummer en stund. skönt att vara för sej själv. :D
idag känner jag mej faktiskt varm för en gångs skull. kan vara för att jag är gladare,piggare och att jag mår bättre än vanligt. vilket är otroligt skönt!
fick oxå godis idag , av fammo , TOBLERONE , ett otroligt gott godis. men jag ska inte äta förrens ikväll elr nästa helg. fast jag vet att de inte riktigt kommer bli så.. men hopppas och tro kan man juh alltid göra.


He’s like my favorite pair of jeans
They fit me like a glove
The way they hug my hips is what I’m thinking of
He’s like a sexy pair of jeans
But if they fall apart
Its makes me feel sad
‘Cause I have to switch them out
He’s like my favorite pair of jeans

He’s like my favorite pair of shoes
I wear them to the club
They rock me to the beat that’s pumping through the sub
He’s like a sexy pair of shoes
But if they can't keep up
It makes me mad
Cause I have to switch them out
Just like my favourite pair of jeans

Needle to the groove boys make the girls move to the bass track
Just like that finger on the playback…
Break beat on your feet salt sweat sugar sweet

He’s like my favorite underwear
They fit me like a dream
With secrets underneath like none you’ve ever seen
He’s like my sexy underwear
But if I change my mind
He’ll be so sad
‘Cause I’ll have to kick him out
Just like my favorite pair of jeans

;)

Syster

hejsan alla ^^
idag vaknade jag ganska tidigt enligt mej själv. då åkte jag in till stan med mami och handlade till idag och till min syster. min syster fyller år imorrn men vi ska ha folk här idag. vilket jag gillar eftersom deblir cheesecake som fammo bakat!
jag köpte presenter åt min syster och varav en är en skojpresent. men jag hoppas hon gillar den iaf! de är inte ett ar vanliga solglasögon utan ett par rosa tårtormade me röd text på där de står Happy Birthday ♥.
kunde inte låta bli att köpa dom, och vem gillar inte oväntade och lite udda grejer?

ska snart dammsuga lite , tråkigt att hjälpa till mej jag lovade juh. men jag måste skriva klart mitt inlägg först och lyssna färdigt på min låt ^^
Ave Maria - Beyoncé ( Sasha Fierce )  jag har fastnat för den låten. den är bra och har en härlig ton och not sättning. hennes röst låter så himla cool i den. kan inte sluta lyssna! ♥

nääe men jag måste sluta nu ! pusssheeej ♥


Godkväll♥

godkväll alla och hoppas att ni har haft en lika mysig kväll som jag haft!♥
jag tog en kopp te och såg film med mami ,papi och takumi. vi såg ngn AceVentura film. riktigt rolig faktiskt. 
just nu chattar jag med linnea , tänkte lyssna lite på musik snart. den killen som "tjata" på mej om att jag skulle till datan svarar helt plötsligt inte nu när jag satte mej här. 
men vi får väll hoppas att han skriver snart. :P hahah. 
snart tänkte jag sova , tänke bara då chatta och lyssna på musik lite innan men annars så ^^ . 
så jag skriver nog inget mer ikväll! ♥




'








te

maten var inte god , jag åt den, lite iaf. för att inte vara taskig - nu ska jag ta en kopp te och sätta mej vid tvn och mysa lite ♥


Mat

snart är de mat , har ingen aning om vad de blir för ngt. de är ngt spännande som takumi lagar!
det ända jag vet är att de är kyckling i.
sen blir de nog att se teve, och jag är jätte sugen på te så de blir de nog oxå , drack två stora glas av de igår! nu har jag fått en sån där tid med te igen.
de är bara så himla gott!
läste förut en massa bloggar , de är faktiskt väldigt roligt och underhållande tycker jag. att få läsa vad folk gör oc såna saker.
jag läser många varje dag men de är oxå väldigt många jag inte längre läser pga att dom lägger ut för ofta så ag blir lite bissy.
men jag förljer kissie,amir,paow,dessie,steffi och självklart mina kompisar. fast dom skriver juh inte lika ofta som dom.
så vi kör lite hissar och dissar.



Kisses vakna med the voice - jag tyckte faktiskt om inlägget som kissie la upp om när hon var med i vakna med the voice. hon verkar inte va den bitchiga tjejen som alla tror. fast jag har inte heller riktigt trott de heller. men här fick man iaf ett smakprov på hennes mer charmiga, glada sida. men som hon ändå fatiskt lägger ner i sina inlägg. jag tror faktiskt verkligen hon är sej självpå bloggen och de är juh bra!

Alla har blivit mer personliga - i alla bloggar har alla blivit mer personliga den senaste tiden! de är otroligt bra och roligt tycker jag. dom som var personliga då har blivit mer personliga nu. har tagit me mer av sin humor , sitt "språk" oh sånna grejer. helt enkelt mycket roligare att läsa.

Korta inlägg med bilder - alla gillar juh korta inlägg och bättre blir dom med bilder. dock kan jag inte göra så mkt inlägg med bilder eftersom jag inte har ngn kamera. och den mobil jag har , har jag ingen USB-sladd till. men eftersom jag inte läser min egen blogg så tänker jag inte heller på att lägga ut bilder så ofta. dom mer större bloggarna har massor med bilder och de är så himla roligt. jag följer massa bloggar och de är inte bara för att de dom skriver gör så att man fastnar utan för att dom har korta inlägg och bilder. de är juh jobbigt att läsa långa inlägg. (vilket jag gör nu)



Skit - dom som skriver skit om någon som dom faktiskt en gång varit mkt med , sin gamla bästavän och såna saker. snackar om att den har fult hår , för mkt smink , för korta kläder och såna saker. vissa gillar att vissa skriver skit , vissa gör de inte. de är onödigt. man vill inte få större blogg pga en sån sak. men de finns ändå ingen som kan stoppa de heller. men jag tycker ändå de är onödigt.

Ljuger - såna som ljuger om hur dom har de eller döljer vilka dom är. dnom är inte de minsta intressanta. och dom skriver heller inte lika bra som dom som skriver saker som händer , sanningen och såna grejer. ja gillar heller inte dom som klagar på andra och på deras bloggar när dom helt enkelt inte behöver läsa dom.

Solen - värmen, jag gillar att de är påväg att bli kallt. gillar inte värmen. har ingen aning om varför. men jag har nog en liten aning att de kan vara för att jag säkrt inte kan bli brun.

-

Det var allt och jag hoppas ni läser allt även fast de var ett långt inlägg.
jag tänkte oxå bara tillägga att alla bloggar jag läser inte är på den bästa nivån. men dom har helt enkelt mk bilder och oftast bra text. jag orkar inte skriva mer om allt. och vissa av dom här bloggarna kan vara i ngn av dom är "hissningarna och dissningarna".


Hemma igen,

Hejsan , igår var de skolan juh ,
de kändes som om provet gick bra alltid när de känns bra går de dåligt. så jag får väll vänta och se. även fast jag inte alls gillar att titta på proven man får tillbaka.
just nu lyssnar jag på KingOfPop , haha , snart blir de nog ngt annat ^^ ,
kom hem idag , sov hos linnea , men nu väntar jag på att hon ska logga in på msn , de är inte heller bar jag som vill de :P .
nääe men uschvilket privat inlägg de blev som ingen annan heller fattar förutom jag och linnea XD
hur som helst. jag hade tänkt städa idag.. men jag har inte gjort de, och jag har ändå varit hemma ganska länge. men de blir väll imorrn isåfall!
ja som tyckte de kändes så skönt att ite ha några läxor så får jag reda på att vi hade matte , men aja , skitsamma , jag har inte tagit hem den, fick juh reda på de idag.
Fredagen var väldigt lyckad! bortsett från att jag hade ont i min knäveck. men de är mkt mkt bättre nu.
fast den roligaste lektionen var faktiskt bildkunskapen (elev-val) haha ,! mer säger jag inte. nääe mn jag tänkte chatta lite med folk nu och skriver sen lite senare ^^
pussss<3


fastnat

gud , jag har både fastnat vid datorn och vid en låt. Black Velvet. shit , egentligen är de inte lixx den bästa låten men ändå fastnar den i hjärnan som en sjukdom.
chattar med linnea, hon har kommit hem , och jag har fortfarande inte gjort en gnutts nytta sen min senaste inlägg. (ja vet att de inte var så längesen) de ända som fortfarande är de samma är att soya irriterar mej , och jag har skrivkramp, brukar aldrig få de men ngn gång måste juh vara den första.
de är den tredje gången idag som jag har ont i magen och känner mej ledsen, kan vara idrotten, kan vara provet, kan vara något annat. jag vet helt enkelt inte, de behöver juh heller inte vara ngt sånt.
fryser faktiskt , hur kallt som helst här och ingenting att göra utom att plugga elr sitta vid datan . de suger att bo på landet.
men hur som helst , jag gillar ändå att jag faktiskt har de bra:D plus att jag ändå blir glad av min musik. ^^
en annan låt jag fastnat för är michael jacksons - you are not alone. den är så himla bra, lyssnar jätte ofta på den. och jag behöver verkligen hjälp med förslag på artister elr låtar.
så skriv gärna!
toan står och väntar på mej om att jag ska göra mej klar , sen blir de datan ett litet tag till och sedan mina två no böcker. som tur är har jag antecknat allt bra! så jag fattar mina anteckningar bra . de ända som ja inte kommer ihåg va varför man tar ryggmärgsprov. men jag ska fråga linnea sen så de blir säkert bra.
imorrn gäller de , jag önskar självklart mej själv och alla andra i min klass lycka till och en spark i arslet. och de ända vi kan göra nu är att hålla tummarna och skriva så pennan glöder och gå ut ur no rummet med en bra mag känsla oh ett leende på läpparna.
så  hejdå och godnatt alla , vi hörs imorrn!!

 


ont.

hejsan alla , kom hem ungefär runt halv åtta. trött efter dagen ansträningningar.
gått i två timmar och sen sprungit. jag ville inte springa , och fyy faan va de gick dåligt. men hur som helst , jag ska försöka släppa de. just nu hr jag ont. de gör så ont när jag ska räta ut mina ben , så jag försöker att inte göra de. vilke jag hittils har lyckats bra med, men måste försöka börja gå vanligt igen för då blir de bättre!
har pluggat no och ska snart göra de igen , missade återträffen me konfa gruppen för ikväll men jag är/var fullbokad.
just nu myser jag med soya, och hon är lika irriterande som vanligt. men jag älskar henne iaf.
har blivit erbjuden filmkväll i helg igen , tredje gången , han ger sej verkligen inte. men jag vågar inte , måste bli modigare!
men kan ändå inte i helgen heller eftersom min syster fyller år på måndag så de kommer folk i helgen och så måste vi juh städa lite oh sånt.
tittat på idol igen , hon den där karlolina med ngt ryskt efternamn , (minns ni?) hon vr riktigt grym.! häftig röst , udda sådär , unik lixx. hon var lite cool så förtillfället hejar ja på henne.
men ska sluta blogga nu och göra lite annan nytta.
pusssheej <3

dålig uppdatering jag vet!

hejhej , sitter just nu och lyssnar på spotify.
såg idol nyss så jag kom på att jag ville lyssna på Agnes.
ni kan juh gärna kommentera om de finns ngn annan bra artist. ^^
har varit med linnea hela dagen , de har varit riktigt kul faktiskt , känner mej trött , ska plugga lite sen och sen blir de att sova.
imorrn är de idrottsdag , trååkigt! men som tur finns de juh skoljoggen som jag går ist. hatar friidrott. men jag behöver inte oroa mej för de nu.
mitt comviq har gått ut :( har inga pengar nu och de suger verkligen. alla messar mej :(
hur som helst, ska tillbaka till min musik , pussheeej<3

kul !

hejsan ^^
just nu "chattar" jag lite me adrian. kom just hem. lyssnar påååå musik!! :D <3
var hos linnea , vi ha haft skit kul faktiskt , även fast vi typ int gjort ngnting.
har egentligen ingenting att skriva , ibland är de så tråkigt att skriva , men annars kul :D
ska nog se på idol ikväll :D, om de är förstås. ähh, skitsamma, skafortsätta med de jag gör..
pusshaj

Hemma ,

är hemma nu , måste plugga. har verkligen ingen lust , jag har inte lust till ngnting ..
imorrn är de skola igen , jag vill inte . hatar skolan , trivs inte alls i klassen.
om mindre än ett år går jag på gymnasiet , jag längtar , att ha fulspäckat schema suger.
men jag ska försöka att inte klaga för mkt ..
fick choklad idag , fan va jag känner mej tjock efter allt gott i helgen , men hur som helst , jag går juh inte upp i vikt av en vecka.
de är varmt och jag klarar inte värmen , de är kvavt, jag vill att de ska regna. jag älskar luften efter regnet. de är ngt at de härligaste jag vet.
annars är de höstens kalla dagar. inte vintern , gillar den inte , men hösten är bra. jag gillar oxå slutet på våren då man vet att man snart ska sluta.
nääe gud , vilket tråkigt inlägg. men just fr tillfället har jag ingenting att skriva.
jag behöver plugga , jag behöver vara social och jag behöver bli förskyld elr svårt sjuk så jag slipper idrotten imorrn.
jag ska faktiskt göra ett inlägg senare , om jag har ngt roligare att skriva förstås.

 


Skräckfilm!

hejsan :D
är med mikka och linnea fortfarande, vi letade film på internet. men tyvärr hittade vi inte riktigt de vi ville ha. vi såg annars nyss en skräckfilm. den var riktigt bra! de hette Apartment 1303.en japansk skräckfilm.
igår såg vi två andra filmer ^^ , The mist och Unrest. dom var oxå bra men Apartment 1303 var mkt bättre.
hur som helst , vi ska nog leta vidare efter filmer , vet inte vad vi ska göra annars ^^ haha, men jag skriver senare när jag kommer hem .
pussheeej<3

Hemma hos mikka ,

helluw ^^
sitter nu hemma hos mikka , fixade hennes blogg som jag senare ska länka till ^^ vilket ni kommer se nere i menyn sen.
vi har suttit vid datan . ätit lite korv och just nu väntar vi på att hennes mamma ska komma hem eftersom vi behöver komma in till stan.
tyvärr så kommer hon inte ännu , men de skulle varit bra om hon gjode de. lite mer över fem så åker väll päronen och då borde väll linnea komma , om hon inte kommer tidigare .
juste , vi ska se film ikväll ^^ tog med mej tre , najsigt enligt mej!
annars blir de väll myskväll på annat sätt oxå.

vi försöker få tag i lollo men hon svarar inte så mikka blir lite pissed off men menar nog inget av vad hon säger. XD haha!! men hon måste faktiskt svara snart för hon säger olika saker till oss så vi vet inte riktigt hur de blir. men vi blir minst tre ikväll iaf. skit synd att tove inte fick , de hade varit kul om hon hade fått, men de får bli en annan helg ;D
ska nog sluta nu och vara lite social ist även fast jag är de ändå ^^ hihi , pussshaaj<3


Repris

hejsan allihopa!
sitter och ser på reprisen av kändisdjungeln som gick igår.
måste juh se va de är för ngt. ^^
de är ungefär bara en halvtimme tills jag ska till mikka , nu ska jag ara kolla så att jag packat allt:


   godiset
   sov/mys kläder
   HEMLIGT
   mobilladdare
  hygiensaker

det var nog allt tror jag, mitt glada humör ligger behöver jag inte oroa mej för att glömma. eftersom de förmodligen redan ligger hemma hos mikka..  den ända saken jag ska göra är.. att leta efter vart jag lagt min mobil! men de kommer ordna sej , jag kommer hitta den ^^  hur som helst , jag måste leta efter den och sen ska jag åka, så jag måste sluta , pusshaj

 


Godmorgon!

Godmorgon!
vaknade för ungefä.. ja , en halvtimme sen kanske. nu är jag utvilad.
somnade tidigt igår , var juh som sagt helt slut vilket jag skrev om i förra inlägget.
idag bär de av till mikka, hur kul som helst , längtar! sen när jag komer ifrån mikka på söndag så är de bara att plugga! , hur tråkigt som helst men de måste göras.
har glömt lite böcker och papper i skolan som jag behövde menmen , linnea är så snäll och hjälper mej ^^
det finns inga roliga sidor på internet , alla håller på me sin facebook hela tiden medans jag tycker de är så hiiiiimla tråkigt.
jag är nästan bara inne på blogg.se eller kollar andras bloggar , sen är de typ inge mer.
bilddagboken är oxå väldigt tråkig faktiskt , men är inne där ngn gång ibland bara för att kolla. har inte lagt ut ngn bild på evigheter!

när ja smaskar nu , som jag brukar göra på morgonen , så känner jag att jag faktiskt är hungrig. ska snart gå ner och ta macka! men bara om de finns ngn god macka förstås.

nu eftersom jag inte har så mkt att skriva kan jag köra lite jag dissar och jag hissar. ^^ och jag har juh självklart gjort som alla andra , gjort en bild om jag hissar ochdissar . men de är inte för att jag är wannabe dom  ^^ utan för att de faktiskt ser snyggare ut ^^ tycker inte ni de?^^



Sovmorgnar: de är juh alltid skönt att ha sovmorgon, även fast jag bara har de en gång i veckan. men visst är de skönt. man känner sej piggare bara genom att tänka på de tycker jag! och man borde införa fler sovmorgnar tycker jag , vem finns de som inte gillar de?

Myskläder: myskläder är så himla mysigt , de finns nog hemma hos varje person. jag älskar de även fast jag bara tagit på mej de mkt nu på senaste tiden. de är mysigt att ha de tycker jag , istället för ett par tajta jeans. myskläder är för tillfället för mej the new black ( men bara hemma eftersom de är mer pyjamas aktigt XD )



Långa dagar: långa dagar är jobbigt , de orkar man inte med och man orkar helt enkelt inte följa med på lektionerna i slutet av dagen. man blir trött och speciellt om man inte äter någon frukost elr mat i skolan (vilket jag vet ganska mkt om). skolmaten behöver förbättras om de ska vara långa dagar.!

Busstiderna: busstiderna här jag bor (på gotland bla) så är dom jätte dåliga, nästan typ 4 bussar om dagen och inte alls på bra tider. jag hoppas på att de blir mer bussar nu ut på landet och jag hoppas definitivt att de inte blir lika dyrt att åka för dom som är 18+ .

vad tycker ni om de jag dissar och hissar?


helt slut!

helt slut idag!
imorrn blir de hem till mikka. ! yes! har längtat länge.
alla tar med sig lite godis elr så , hur mysigt som helst!
idag har jag varit med mikka och linnea och vi har hjälp mikka med sitt rum , de blev jätte fint , ^^ roligt att hjälpa till ngn gång ibland tycker jag!

såg nyss idol , borde plugga massor men jag har inte lust , så ist så sitter jag vid datan och messar med adrian,lia och linnea. mysig kväll tycker jag!
de är bara de att de är väldigt kallt , speciellt om fötterna.
jag sitter i min soffa som jag nu dom senaste två elr tre dagarna har kommit på varit mysig. erbjuden filmkväll , läskigt så jag tackade tyvärr nej , även fast de nog skulle varit roligt.
men jag ska juh vara med mikka och linnea även fast jag inte sa ngt... men iaf.
jag är helt slut efter dagen , men kul har de varit.

min mage är "uppblåst" hela tiden , antingen tål jag inte ngnting elr så är de bara så. men de är inte trevligt. de gör faktiskt en smula ont.
ögonen vill inte hålla sej öppna så de är nog bäst jag slutar blogga , jag är trött nu och klockan är bara 25 minuter över 9. de här funkar inte längre.
men aja , pussshaaj<3

nytt inlägg , ny design

hejsan ^^
nu är jag hemma , de blev tyvärr ingen idol ikväll men kvällen har änd varit lyckad!
jag var med linnea , vi hade de hur trevligt som helst. ett litet tag efter hon åkt hem blev de mat. idag blev de oxpytt.!
ganska gott men har ätit de för mkt back in the days.
nu har jag suttit vid datan några timmar , läst lite bloggar , tänkt lite och så har jag fixat med min egen blogg^^
jag blev nöjd men alla har juh olika tyck och smak.!

hade inte tänkt blogga så mkt ikväll , bara sitta och mysa i mysiga kläder och snart gå ner till mami o papi. så jag säger godnatt nu! <3 Godnatt , pusshej


Mobil blogg

Hej. Sitter på stan med linnea. Väntar på bussen. Bjöd linnea på donken efter att jag varit nere på banken^^ ska vara med linnea idag, vi ska hem och se på anime ! <3 bloggar mer sen. Pussss :D

trött!

hejsan alla ^^
jag är såå trött. jobbigt med skolan , speciellt med förskylning!
ska plugga lite snart , tråkigt tråkigt men måste göras.
jag svarade på mina brev idag och ska posta dom imorrn, om jag kommer ihåg vill säga.
messade med adrian men han är så tråkig idag. sugen på läsk  typiskt när man inte har ngn hemma.

ingenting speciellt har hänt idag , bara en vanlig skoldag helt enkelt. sjuuukkt tråkigt!
kan passa på att göra dagens ist.!

Dagens:

datum: 9 september
dag: onsdag ;O
humör: trött och små lack på mej själv XD
kläder: lm.c t-shirt och ljusblåa slitna jeans
roligaste sak: jag såkart. gör ju bort mej hela tiden XD
tråkigaste sak: skolan oh pluggandet.





en lång dag!

hej alla ^^ eller snarare godkväll om man ska vara petig.
skolan idag , har inte alls mått bra. men de blev bättre efter en nypa luft och efter mackorna i matsalen som både jag och micka har längtat efter.
kom precis hem ifrån mikka. kulkul , såg idol ikväll oxå! dock inte de roligaste "avsnittet" eftersom de inte var lika många som gjorde bort sej elr vad man nu ska säga.
har messat med adrian typ hela dagen så min mobil dog på hemvägen. nu är jag då back on track .!
nu pratar jag med linnea i tele , hur trevligt som helst.
snart blir de antingen att svara på min brev eller plugga lite. ocj jag behöver mer plugga, så jag får nog göra de!
har varken tid eller lust att blogga nu så pusssshääj<3



Äntligen!

äntligen har jag fått mobilen! den kom juh fram jätte snabbt juh!
superglad , bara de att jag inte är så bra på den ännu XD haha
har kommit hem nu ifrån , jah utomhus :P var med linnea och vi hade de roligt , eller jah , roligt och roligt , vi var juh med varann iaf . ^^
så nu sitter jag hemma vd datan , dricker lemon lime läsk och smsar ^^
skriver mera senare ^^ har inte tid ^^
pusshaj

-





Top Model 12 ,

Helluw !
åt nyss mat , Korv (tjockkorv) och potatis med en supergod krämsås till.
läste nyss massa bloggar igen och kollade runt på andras som jag kanske vill följa via bloglovin.
satte mej uppe vid min teve istället för den där nere , hade egentligen velat sitta nere för att vara lite mer med familjen och för att den är större. men här funkar min data bra!
top model 12 tog nyss slut, tyvärr säger jag bara.
jag har längtat länge efter att de ska börja och nu gjorde de verkligen de ! , synd bara att de tog slut så fort. längtar redan tills nästa vecka! jag tänker inte missa ett enda avsnitt , vilket jag tror att jag aldrig har gjort av top model.
do gamlaste säsongerna har jag bara sett i repris men jag har sett alla dom ^^ , jag vet inte riktigt vad de är egentligen som får mej att fastna för programmet, men de är kul att de vad dom gör och såna saker !
jag gillar oxå att se project runway , men jag missar avsnitt hela tiden , men de är ändå såå himla bra!

just nu sitter jag som fastklistrad vid teven även fast jag inte alls vill se på de som jag kollar på , orkar inte byta fast jag vill verkligen de.. haha , nääe jag måste nog sluta vara så lat. elr ja okej, nu när jag kollade så fanns de inget roligare att kolla på än ensam mamma söker. så jag ser väll de om de inte blir en film :D
vad ska ni göra idag/ikväll?


söndag , skola imorgon

söndag idag ,skola imorrn, vilket innebär , IDROTT!
jag hatar idrott , och de förstör bara dagen ännu mer .
hur som helst så hoppas jag att min mobil kommer nu i början av veckan. kommer såklart att bli superglad.
men de är inte ännu , så jag tänker inte skriva om de så mycket :P
har läst massor med bloggar idag ! ungefär sådär 55 stycken. de är kul att läsa bloggar och jag gör de varje dag ^^.
tänkte snart fixa lite med min blogg , men jag känner att jag inte har den lust elr tid just nu.

jag är inte lika snorig längre , nu har jag börjat hosta istället , men jag måste ändå gå imorrn för att jag måste få mer nerskivet i min so bok. jag har juh snart prov!!!!!
ska försöka att inte stressa upp mej så mkt för de ändå ;D haha!
nääe men jag ska nog fixa lite med min blogg iaf , hoppas jag , pusshej♥


trevligt!

hejsan !
godmorgon på er alla, har ni sovit gott?
jag har sovit hur bra som helst! lätt att somna när man är sjuk..!
vilket gör att de kan vara trevligt att vara sjuk ibland.
just nu ser jag och linnea på film. horton. hon har aldrig sett den förut.
egentligen är den inte så bra men den är väldigt bra ändå! jag gillar tecknade filmer!^^

har ätit frukost idag faktiskt , :D stolt faktiskt ^^
har inga bilder att ladda upp just nu eftersom jag inte har min data här, men skriver mera sen när jag kommer hem.
pusssheeej♥


House

konnichiwa !
just nu är jag med linnea ^^ vi skulle se klart en film men den dampade sej lite så nu lyssnar vi på musik ist!
house musik ^^  de är bra!
vill oxå ha spotify -.-
snart blir de nog en film till ! :D



om ni har tips på filmer så är de bara att skriva ^^
pussssshej<3


Godmorgon :D

Godmorgon alla :D elr ja dom få som kollarXD
vaknade för inte så längesen ^^ klev upp och åt lite godis ^^
men nu sitter jag hemma hos linnea älskling <3 ^^
hihihihihi!
tänkte blogga lite senare , ska umgås med linnea.
pusshej <3


godsaker

egentligen lever jag nästan på godsaker känns de som! fast du ska jag försöka att bara äta på helgerna , hellre tugga tuggumi isf!
men läsk är väll ändå inte godis?

Jag hissar:
Champis
Trocadero
Päronsoda
Sprite
Nästan alla ramlösa och loka
Redbull (elr ja , alla energidrycker)
Kinderchoklad
Coco
Brejk
Marabou (typ alla)
Sura döskallar (inte lakrits)
SURT!


Jag dissar:
Lakrits
För sött godis ,
Cola
Loka Havtorn
Fanta

det här är bara godsaker och sånt som jag dissar och hissar som jag kommer på nu, de finns massa med saker jag hissar och dissar men tog bara den här kategorin just nu ! ^^


en lugn dag

en lugn dag idag förutom min superförskylning. har sett film , och nu ser jag beck - vita nätter . egentligen var de inte alls längesen jag såg den men jag vill ändå inte byta. beck är bra! 
ska nog spela gamecube sen , ^^ .
har läst massa folks bloggar idag , som vanligt men iaf , och tänker som vanligt kolla dom sen ikväll oxå , dom skriver juh oftast några inlägg per dag!
jag ska börja skriva mer sen när jag får min mobil eftersom min mobil jag har nu inte funkar så bra, och jag har juh inte min data med mej eftersom jag inte har mobilt bredband. så jag kommer mobilblogga senare , ^^
jag önskar juh oxå självklart att få min blogg större ,men de tar ett tag och jag måste juh dessutom skriva oftare än vad jag gör , men jag ska försöka att ägna mej tid åt bloggen.

sitter och kollar i lite tidningar,snyter mej, ser på film,bloggar och pratar med pappa , och vi tjejer kan verkligen göra flera saker samtidigt ;) även fast de kanske inte alltid  funkar så bra!

har pratat med linnea massor i telefon idag eftersom vi båda är hemma och är sjuka , sjuka på precis samma sett typ!
juste , bara sådär btw när de gäller beck. är de bara jag som tycker att Persbrandt är cool elr? :P


Sjuk!

helluw ^^
vaknade nyss.. är jätte förkyld , ont i huvet och påväg att få munsår..
de är inge kul, jag klarar inte att vara hemma , jag måste vara social.
konstigt att de har blivit mkt värre så fort.
hur som helst , jag sitter och väntar på att min mobil ska komma trots att den inte kommer komma förrens kanske nästa vecka. men iaf ^^
skönt att sova länge ! :D
ser lite på teve nu , katterna gosar och snart ska jag till kaninerna.måste ge dom mat.
tänkte se en film sen ,men fick dom tre första avsnitte av  FLYG 29 SAKNAS . hoppas de är bra ! :D
aja , men mste gå , gör ett inlägg sen när jag ändå inte har ngt att göra idag.

pussssssssss<3


Grisögon!

moshi-moshi!
idag har jag varit i skolan , ganska bra dag ändå , tog loss lösnaglarna och målade mina riktiga naglar rosa ist!
på min andra lektion idag skulle vi dissikera grisögon eftersom vi håller på med ögat,hjärnan och öronen och så. (kroppen helt enkelt) . jag var med linnea och mikka men micka kollade bort hela tiden och linnea fick till lut hjälpa mej på slutet , som tur var för annars hade jag fått gjort allt själv. ^^
de vi gjorde var:
vi fick ögonen , tog på oss handskar (dom som ville) och sedan skulle vi kolla hur de såg ut och säga namnet på massa delar.
sen så höll man ögat ordentligt i handen och sedan skärde jag up ungefär halva ögat. jag klämde ut glaskroppen på brickan och sen skärde jag bort glaskroppen så att jag bara linsen kvar.
senare vände vi ut och inpå ögat , sköljde av de och sen såg vi hur ögat såg ut inuti!

jag ska säga att jag faktiskt är stolt över mej själv eftersom till och med massor av killar tvekade , vilket jag faktiskt inte gjorde alls. !
de va faktiskt intressant och roligt på ngt konstigt sett , och jag skulle kunna göra om de igen!
ögat var väldigt sladdrig och med konstiga färger och grejer här och där , men de är  ändå en upplevelse som är ganska cool!

bai-bai  , ska se klart min film nu <3 sen hoppas jag på att jag kmr ihåg att plugga!


Godkväll! ^^ ♥

godkväll :D , dagen går fort :O  som tur påminnde mikka mej om matten så jag har gjort den ^^ sen så "installerade" jag mina lösnaglar (satte fast om) :P , dom är väldigt söta och skulle ngn gå vilja göra egna! och de kostar juh lixx -.-
har just beställt en ny mobil , längtar tills den kommer eftersom jag inte står ut med min röda mobil som saknar knappar!
även fast jag älskar den väldigt mkt så orkar jag inte me den.




såhär ser mobilen ut som jag beställde!♥


dålig uppdatering!

Dagens:
datum: 2 september
dag: hmm.. onsdag :D
humör: glad ^^
kläder: rosa linnea , jeans tights
roligaste sak: hm.. jag såklart XD
tråkigaste sak: fortfarande sår på tårna

hejsan allihopa :p elr ja dom få som läser -.- XD haha !
dålig uppdatering , har faktiskt inte haft lust ! ska kanske se på film snart ,^^ sen är de nog mat tror jag ^^
ska fråga pappa om vi kan kolla på mobil på internet nu eftersom min andra mobil har gått sönder ännu mer :( (alltså den mobilen jag hade innan jag hade den som dog XD) ni kanske inte fattar men aja..
juste , jag har ny design oxå :3 ^^ hade tänkt fixa annat typsnitt på bloggen men jag vet inte vad jag ska ta :(
men gud vilket tråkigt inlägg, aja , jag lägger upp en bild ist ^^



vi klädde oss idag som vår musikstil ^^ , och sen gjorde jag om en bild så den bev lie tydligare , haha
mikka  (till vänster) och hennes musikstil är "fjortismuik"
Linnea (i mitten) och hennes musikstil är rock /punk
jag (till höger) min musikstil är j-pop ^^
:D




bai-bai


RSS 2.0