"den nya influensan"

hejsan !
sitter nu hemma , supertrött , ska se lite tv , läsa lite bloggar oh sen läsa min lilla söta bok XD
har varit på halloween grejen som var skiiiit trist ! usch , de va bara så tråkigt , men de var ändå mysigt med levande ljus i allt de mörka.
jag hade juh mina lösögonfransar jag visade i ett annat inlägg. de var fint. men de första jag tänkte på va , de ser ut som om jag har stora svarta buskiga ögonbryn  , (om man ser mej långt ifrån).. hahah , de va lite halv kul :)
men de är juh jag med min dåliga humor.

idag tog jag en spruta mot den nya influensan. de gjorde inte alls ont, jag kände inte änns sprutan och fattade inte att de redan var klart..
de gjorde inte alls ett dugg ont. (vilket mååånga tyckte) men ungefär vid halv sju fick jag ont och en liten liten svullnad. men inget mer med de. de kommer juh självklart att gå över.

imorrn kommer då robin , haha , kulkul , han MÅSTE däremot gå ut med oss och gå bus elr godis. eller jah , vi får se :)
men nu ska jag sluta eftersom jag tänkt att jag snart ska sova, (måste bara hinna komma hem först. vilket jag redan har, men de är inte så jag menar , jag måste helt enkelt ta de lugnt innan.)

 


sömnbrist

hejsan !
just för tillfället är klockan 01.50 , jag kan inte sova. har försökt ända sen jag skrev sist. bara för att göra mej trött så har jag läst. men ändå kan jag inte sova.
de är jätte jobbigt.
jag orkar inte sova , elr jo , jag vill sova. men jag orkar inte försöka utan vill somna på en gång. men jag försöker iaf men ingenting händer juh !
jag har oxå skuula idag vilket inte alls kommer gå så bra pga min sömnbrist.
jag hatar att klaga men kan inte hjälpa de just nu , + plus att jag är trött oxå ,vilket faktiskt förvärrar allihopa.

jag läser "En prinsessas dagbok" (den tredje boken) och just för tillfället känns de som om jag skriver likadant som henne? fast jag har inte riktigt hennes ordförråd. XD
jag har fyra av sju böcker elr va de nu finns , och jag blir irriterad eftersom jag är på den tredje.. jag behöver helt enkelt få tag i dom jag inte har.. ska leta lite på internet nu när jag ändå inte kan somna.. såå typiskt. jag säger bara en sak.. tur att man har en data på rummet..
men ska sluta skriva nu..




jag skall

jag skall sova, jag bara glömde bort de nu när jag läste lite bloggar, som jag då alltid gör innan jag lägger mej, haha. inte kul alls jag vet -.- XD
hur som helst , så är jag ändå lite förvånad av linnea idag , de är väll typ första gången på mer än en vecka som hon inte spiller vatten? haha , imponerad , grattis linnea.
imorrn blir de bäst , och jag funderar fortfarande på om jag ska ha med mej mina söta lysrör. (egentligen inte söta alls  , typ röda och lyser bara.. men iaf) XD
den ena är grön och den andra röd. ni vet såna man kan köpa på typ.. kryssningsbåtar och sånt. man får juh spala och böjbara i vissa drinkar ?
dom här är tjocka och man kan inte ha dom som varken halsband elr armband. däremot räcker dom mkt mkt längre.. dom små räcker i 4-6 timmar och dom här räcker i 8-12 timmar . :)
jute , nu skulle jag sova oxå ^^
godnatt igen!


godnatt på er !




Robin & Linnea

såhär är mina planer för dom kommande dagarna:

Torsdag - skuulan först, sen ta med linnea hem , baka cupcakes , fixa i ordning oss lite. ta med alla rätta grejerna till halloween festen.

Fredag - skuulan, packa idrottskläder om jag inte är förskyld ( får inte vara de! ) och packa ner halloween outfiten. åka med linnea hem, klä ut sej , gå bus elr godis . sen åka hem till henne igen , byta om och sen åka in till stan för att hämta robin.
köpa lite snacks (om jag inte gör de tidigare?) , se film och självklart sova !

Lördag - fortfarande vara med robin och linnea. kul kul , sen blir de väll film på kvällen igen? aja hur om helst. ngt kommer vi väll på !

Söndag - jag och linne lämnar väll av honom vid båten elr ngt , sen  är de hemmåt för mej.. och jag kommer säkert vara superglad efter helgen :)

 

 


ja det gick !

de gick , linnea har frågat. fyfaan va kul , nu ska de bara gå för honom . och sen ska stina höra av sej till min mamma , jag orkar inte fråga henne själv så :p haha ,elr jag kanske orkar XD
de najsiga är att de redan blir i övermorgon :p hhahah . grym kul ska de bli..
fyfaan va bra vi är !





C A T W O M A N

hahaha , jag har bestämt mej vad de blir nu på halloween , jag ska se ut som catwoman. dock inte riktigt lika porriga kläder haha .
de var visst imorrn halloweenfesten skulle vara , (trodde de var på fredagen) . men just nu visar de sej vara de bästa :p och de jag verkligen längtar till är att få ta på mej mina fina stora fjädriga lösögonfransar ^^




(dock är dom på bilden blå/lila, mina är svarta)


fiilm

sitter hemma , har ont i magen .. fast den har blivit mkt bättre ! hoppas på at kunna gå imorrn .
pratar med robin om halloween. vem vet om de kommer hända? 
hur som helst, de finna ingenting att göra hemma , ska nog försöka se en film , höra av mej till linnea och bara ta de lugnt. de ska bli skönt.. även fast jag hatar att vara hemma själv , fast de värsta är att vara sjuk.

imorrn ska vi vaccineras mot svininfluensan i skolan. så imorrn måste jag definitivt gå. och tänk att då är de bara en dag kvar till fredagen.... vilket innebär , HALLOWEEN!
hahaha , jag har redan förberett mej på allt. haha, men ändringar kanske de kommer bli?


helt slut

hejsan , måste sova nu , måste juh bli frisk!!
har suttit och chattat med robin och linnea och de har varit full rulle, nu är jag helt slut .. därför ska de bli ännu skönare att sova.
tänkte bara visa  att jag skev jag älskar dej linnea och de här svaret fick jag tillbaka: haha men kolla på oss nu liksom. jag älskarej <333 haha

älskar den tjejen , vi hörs imorrn , tyvärr kommer jag stanna hemma. pusss älskar dej linnea !!




KALLT !

sitter här och ser på tv. just nu ser jag på åttan dåra. skit tråkit.. haha
men nu bytte jag kanal till TV400 där de är en skräckis.  "jag vet forfarande vad du gjorde förra sommaren". har aldrig sett den förut.

gick hem från skolan idag pga ont i halsen,huvet oh magen. och inte blir de bättre när man är snorig oxå! tyck synd om mej (x

hatar vintern , jag brukade gilla den.. de är så jävla kallt hela tiden . och de kommer juh bli värre. ja kommer dö!!!!!!!!!! och om man ska sitta vid datan får man väll använda vantar , haha , har faktiskt gjort de en gång ! som tur är var de längesen.... :p

fortfarande ingen som vet hur man gör själva inläggen bredare?


Hiss&Diss



Halloween - självklart hissar man juh halloween , trevligt att klä ut sej lixx , se lite film och umgås med folk. själv gillar jag bus eller godis. ;)

Höstlov - höstlov gillar väll alla ? fast de spelar juh ingen roll vilket lov de än är ! ledig , sova länge , lov är helt enkelt jätte mysiga !

Robin - min och linneas kompis , haha han äger juh XD hhaha så jävla rolig . haha .. och udda :p O_o



Föräldrar - just nu dissar jag mina föräldrar , bara för att !


Skolan -
skolan börjar imorrn , de gillar vi inte ! fast jag vill heller inte vara hemma och va sjuk , vilket jagär påväg att bli !

Spotify reklamen - jag hatar den , skit irriterande , och orka skaffa premium? hur som helst , jag orkar inte me att höra på basshunters reklamsnutt. är han ens en artist? han är juh jätte dålig !

 


herregud

herregud , ingenting hände , visst jag skulle väll ha sagt ngt men jag visste inte ! så lägg ner.
ni kan ha förtroende för mej , jag lovar , jag har inte gjort ngt. men jag visste inte och jag kommer nte säga så igen !
han är skit schysst och vi har pratat med honom skit länge, asså jag och linnea. gör inte en sån stor grej av de. jag fattar inte problemet. jag borde ha frågat men jag visste inte och that's it . de går inte att göra ngt åt nu ändå. vi ville verkligen träffa honom ,han är skit schyst och han var lixx lite av våran guide i sthlm på lördagen. 

jag orkar inte me de här, ni får mej bara att känna mej sämre än vad jag redan är, kan ni inte bara acceptera de som hänt elr?
jag säger till nästa gång för vi vill träffa honom fler gånger. så snälla acceptera de bara , jag har inte gjort något fel. inget fel alls. jag trodde inte att ni skulle förstå , är de så himla fel att tro så? jo juste , tydligen.


Linnea.... som vanligt !

hejsan !
här sitter jag med linnea , ska typ snart hem, har varit här sen ungefär klockan 8 imorse .. trots att jag är ledig så steg jag upp tidigt !
hemskt , fast jag gör hellre de om jag bara slipper skolan :D
skriver inte så mkt nu , men lägger in en bild iaf ^^ gjorde den lite svart och vit. halloween tema va de juh? :p




ny design .

ny design inspirerat av halloween som kommer nu!
jag tänkte göra min blogg bredare , de gick bra , men hur gör man inläggen bredare?! så jag fixade bloggen så om jag hade den från början. dock skulle jag ändå vilja ha de bredare , hjälp uppskattas!

ser på "Vem kan slå filip och fredrik". hemskt när hon ramla men hon är grym som fortfarande tävlar! dock är jag bara så trött så jag nästan somnar , men de är kanske bara för att jag och linnea inte riktigt har ngt att snacka om oh jag bara sitter och slöar framför teven. (vilket är väldigt skönt... egentligen) :)





Halloween

vi kör juh självklart halloween tema på bloggen!
ska baa ladda upp de!



Design - Top Model - Vem kan slå filip och fredrik

Helluuuuww!!
här sitter jag o tänker på om jag ska fixa en ny design elr inte. jag vet juh hur jag vill ha den, nästan.. haha
tänkte börja "skissa" lite och äta lite choklad.
klockan 7 är de Top Model och vid 8 är de Vem kan slå filip och fredrik. ngn annan som ska se de? hur som helst , de ska bli kul och mysigt att sitta hemma och ta de lugnt nu efter att man kommit hem.. tänkte bara göra ett litet inlägg och så ^^

ngn som har ngn bra idé om utseendet på min blogg?



juste!

jag glömde att säga att jag och mami kanske ska åka till tyskland på julgrejjssimojjs ^^ fyfaaan !! jag bara längtar lixx ^^
måste spara pengar och fixa sommarjobb! ^^


typiskt

hejsan alla !
jag är hemma igen efter min "långa" resa. de har varit hur trevligt som helst.
vi kan väll börja med finlansdsbåten.

första dagen:
vi kollade runt lite i alla affärer , sara köpte en stor klubba. jag köpte 1kg choklad! supergott! vi la oss ganska tidigt. köpte alkoholfria goda drinkar!

andra dagen:
sara köpte en stor klubba till (takumi med) , jag köpte en present till linnea (som hon ännu inte fått) . vi köpte lite fler grejer jag inte kom ihåg... :p vi spelade lite på massa bilspel och skjutspel. suuupeeerrkuuul!!! sen blev de upp till karaoke rummet. nästan bara massa finska låtar (hur många svenskar fanns de på båten då lixx?!?!) efter ett tag drog vi vidare till kasinot. fast övervåningen där dom skulle ha en show som började vid midnatt. vi beställde in drinkar och sen började showen , showen var bra även fast jag inte kollade hela tiden XD . showen , elr snarare hela kryssningen hade franskt tema, vilket var lite fint sådära :D

under den andra dagen gick vi oxå av båten i finland för att kolla runt lite i affärer och så.. jag köpte dock inget , (vad ja minns?) men de var riktigt trevligt att gå runt lite i finland , (landet vi gillar :p) haha ,

när jag sen var tillbaka i sthlm och skulle träffa sabina och linnea så gjorde vi då massa! haha
jag har köpt:
massa rosetter!
en tröja
en väska
två par skor
(var de ngt mer?)

hur som helst , jag orkar inte skriva så mkt om resan , haha finlandsresan var ändå lite mer speciell eftersom båten är alldeles grym :D hah , (misstolka inte kära vänner att våran resa inte betydde ngt XD)


packning !

( för de första , ta inte en stor väska , du kommer inte vilja gå med den XD )

- hygienartiklar
- linnen , byxor , tjocktröjor osv..
- laddare till mobilen !
- böcker osv...
- pengar !
- iPoden såklart !
- mitt glada humör , ( de är viktigast av allt )

nu kommer jag inte skriva ngt mer ända tills jag kommer hem.. så de blir :



kryssning + sthlm med linnea & sabina

hejsan!
imorrn bitti åker jag , nu är de bara idag kvar, sen kommer jag inte hem förrens på lördag natt.
trevligt de ska bli då! ´kommer tyvärr inte kunna skriva i min blogg under dom här dagarna , haha , men eftersom jag ändå varit så slarvig me det så gör de inget :p

jag kommer vara borta till på fredag och under dom dagarna kommer jag definitivt sakna linnea ! men senare får jag juh träffa henne :) lycklig ! ! !




en till natt med linnea !

hejsan!
linnea sov vid mej den igår natt till idag :) och när man är med linnea har man inte tid med bloggen :p
vi har sett film idag , ngn skräck men minns tyvärr inte vad den heter men den var bra!
igår kväll satt vi och såg på CATWOMEN och drack hallonsoda :D den bästa kvällen på länge enligt mej .

vi bakade oxå cupcakes idag , dom blev riktig fina! jag fixade utseendet och linnea bakade dom, vi jobbar så bra ihop :D här får ni se en bild !








måste


jag bara måste komma ihåg de här!
jag ska gå på glitter och cocoo XD


Hos linnea

hejhej! jag vet att jag inte har skrivit så mkt , men mej gör de inget :)
sitter hemma hos linnea , vi gör oss i ordning , vi ska in till stan sen och handla! :D
har precis satt upp mitt hår , köpte två söta rosetter igår så nu har jag en i håret ^^ de är faktiskt riktigt fiint!

igår var de skola , bilden var ganska kul hahah, och sen som vanligt så har man alltid kul på en fredag efter skooolan ^^ de som är skönt nu är att de är höstlov!! :D
hur som helst , har inte tid elr lust att blogga nu! pusssheeej




d u s c h a t

sitter här med fuktigt hår. duschade för inte alls längesen. de är så härligt.
mamma är borta,soya irriterar mej, jag behöver skriv ut papper (läxa) men takumi sitter vid datan (som vanligt).
kul kväll (Y)
hur som helst , jag ska nog se en film sen , de blir juh lite mysigt :) och då blir nog kvällen bättre , jag ska messa med linneaoch lyssna på musik ! ^^
nu eftersom jag inte har ngt att skriva tar jag in ett litet citat av William Shakespeare.

" Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva."


läxor,

hejsan!
här sitter jag skit glad , min prao är fixad , tack linnea ! ♥ imorrn är de linneas tur. hittade juh igen idag, men de måste vi hitta imorrn !
jag sitter nu här med läxor,teven och datorn ! borde egentlige fokusera mer på läxorna men jag pluggar mkt mkt bättre precis innan jag ska sova ! :O ingen annan av er som gör de ? :O
hur som helst , jag ska plugga lite nu :p bloggen stör mej lite ^^
bai-bai ♥




vi kör lite hissning och dissning!

eftersom jag har blivit dålig på att uppdatera så kör vi en hissning och dissning!



facebook -  haha , har egentligen aldrig gillat de , men nu måste jag vara inloggad. dryyygt! XP

värme - klart alla hissar värme vad annars? de är juh skit kallt , man fryser juh ihjäl :O

AQUA - hahah , lyssnade mkt på dom när jag var liten , haha fast typ bara en låt XD aha doctor jones. och nu har ja gått tillbaka till de :p linnea gillar dom inte :P haha egentligen inte jag heller , men dom är ändå bra ! :p



vädret -  ussh , hat väder! de här är inte kul . kallt.grått.blåsigt.regnigt. KUL! (Y) inte!

en viss persons dåliga hygien - gul hårbotten, fettigt hår, äckligaste naglarna,svett ringar under armarna på tröjorna, dom äckligaste finnarna ever! utseendet är inte allt. men lite kan man iaf fixa sej , tur att du har en ganska bra personlighet.

skolan - jag vill helt enkelt bara ha längre helg punkt slut .


Logga in din dumme dj*vel :p

hejsan!
igår , vad hände då? linnea åkte hem sent, jag åkte in sent med mamma och hämta takumi. somnade sent.
idag ha de bara varit skuulan , ganska skönt , men synd att vi slöt två! (även fast de är tidigt :D). jag och linnea gick mot Ö&B och sen så hittade vi inte de vi letade efter (en affär) och då gick vi till min fammo och faffa ist (med förkortningen F&F). vi fick massa kakor och läsk , suupergott ! :D sen tänkte jag att vi skulle gå till Ö&B och då gjorde vi de , och med lite spronsring ifrån F&F :D
vi åkte sen bussen , linnea stiger förstås av före mej , vilket inte alls är bra eftersom jag alltid är så trött när jag åker buss. så jag höll på att somna -.- , har gjort de förut och de är inte kul XD som tur är åkte jag inte så långt.
hur som helst , för att hålla mej någolunda vaken satt jag mej skit konsigt så jag fick ont i nacken och så messade jag med adrian.
och självklart vaknade ma till sen när man steg ur den varma bussen , ut! tur att man hade cykel såå att d gick snabbare att ta sej hem :D


Söndag

hejsan allihopa!
dagen började bra , de var riktigt skönt att sova länge , sen har jag och linnea sett på bäck och en skräckfilm som heter The Baby's Room. den är riktigt bra!
linnea oh jag han se drygt halva Top Model innan hon åkte.
jag har tom sett ännu mer.

- Doktor mugg (med linnea osså:p)
- Bäck - Spår i mörker
- The Baby's Room
- Top Model
- Hål i väggen
- Parlamentet


och här sitter jag, alldeles patetisk oh väntar på att en viss person ska logga in... de är de ända som är dåligt. men så är de varje dag.. annars har min dag varit bra :D 
ska sluta skriva nu eftersom jag försöker hänga med på tv  ;)  ♥


L i n n e a

hejsan! sitter här med linnea i soffan oh myser lite och ser på tv =)
vi år nyss lite mat som min syster lagade och de var så gott :D
ikväll ska jag oh linnea se körslaget och ligga på golvet nere med massa kuddar och filtar!
har inte tid att skriva nu!




tack då!

TJO!
jag är lite små sur på mina föräldrar, de va meningen att jag skulle jobba ihop lite pengar idag ,had tänkt de när jag gick ner .
men först tänkte jag prata med mami om att jag inte fått min månadspeng när jag åkte upp. och de ända hon sa va aa och vi har inte fått ngn lön då. sen gick hon. jag tänkte ännu prata med henne men hon gick ? hallå? vad tänkte vuxna med?!
- jag kommer säkert inte få mina pengar jag jobbar ihop
- jag kommer säkert inte få min månadspeng (och då har jag typ no money at all)
- jag kommer nog inte få med mej några pengar ifrån dom
- jag kommer säkert få betala resan själv

kul allt blev , verkligen!!!! om de blir såhär som jag skrivit. kommer jag inte kunna åka med upp , sorry girls, men de är inte mitt fel.


091009





I D O L


HELLO , sitte här och kollar på idol. många har verkligen valt fel låtar ! blir bara så irriterad xp har ingen favorit ännu , har inte riktigt följt idol . just nu sjöng eddie razaz. så de är bra några kvar. men idol är kul att se ! :D
jag chattar oxå med linnea, hon är lite nere just nu men hon har pratat med mej så jag hoppas att de känns bättre nu.. hoppas verkligen de för jag är ledsen när hon är ledsen. ussccch. ska fortsätta kolla idol nu ! bai-bai


bil humor

hejsan!
hemma nu, har varit och lämnat grejer till min syster och nu sitter jag här :D
var med linnea förut , mötte upp lollo och mikka och sen pratade vi lite och sen följde jag med linnea till busstationen men hon missade bussen, vi väntade på mina föräldrar eftersom dom skulle hämta mej och sen så åkte vi med dom! 
mami och papi gick in och handlade och jag och linnea satt kvar i bilen och hade hur kul som helst! haha ,
jag är skit trött , har ont i magen och ryggen, hatar de! just för tillfället tror jag att jag hr blivit känslig, men jag får jobba på de!
snat blir de film och lite pluggande , ^^ bai-bai


Hemma

hejsan! :D
kom hem precis , så jag sitter vid datan med massa godis ifrån mässan, mandariner och med bra humör!
mässan va inte alls kul på dagtid men nu på kvällen var den roligare! speciellt den där killen som kom fram! haha!! han va lite söt oxå :) (elr hur linnea?^^)
ska snart äta lite mat ifrån pastavagnen , ska bara skriva klart i min blogg och sen kolla om jag inte fått ngt sms ifrån adrian eller linnea! :D


mässor : mässor är riktigt bra ! mysigt där inne oxå !

linnea : linnea är den bästa personen jag vet , hon får mej alltid att må bra och jag vet att jag alltid kan ringa henne så fort de är ngt , och gråter jag gråter hon. och tvärt om. jag bara totalt älskar dej <3


!




J E N N I E

skit trött egentligen , plugga lite och så innan jag ska sova , och fröstås de klart de som är på teven.
såg på en video haha , och de är en sån här m att man ska kolla extra noga och sen kommer de ngt läskigt. ahhaha!! jag skickade den till linnea och fyfaan , de va så jävla roligt! hon blev så jävla rädd så att hon stängde ner sin data XD haha!!
men aja , jag känner mej lite trött ^^ bai-bai ♥




X

nu har jag läxor oxå ! oh snart prov, typiskt !


- matteläxa tills imorrn

- träna massa no , snart prov !

(oh sen har jag för mej att de va ngt mer som jag glömt..)

 

 


Hemma igen ,

hejsan !
hemma efter att jag har varit i skolan och efter tiden på stan. var med linnea och sabina.
sabina mötte en som hette dennis , haha :p
jag är sjukt trött och är inte på toppen humör alls! är lite smått ledsen sådär , och fick oxå nyss en lapp om att jag ska kolla min rygg ,vilket jag inte alls tänker göra!

usch , vilken dålig dag de va idag och de kommer juh typ bli ännu värre imorrn! faaan! :'(


CUPCAKES

 hejsan! min syster kom hem vid tjugo över två ungefär , hon hann med den tidiga bussen , och bra för mej för då slapp jag vara ensam så länge!!
vi bakade cupcakes för första gången idag medans mami och papi lagade mat. men nu ska jag ner och äta cupcakes , byee ♥







( dock är bilderna inte så bra, kan inte riktigt saras kamera ^^ )


s k a h i n n a m e d




 fixa lite med tvätt

 helt enkelt se ngn film

 ta de lugnt , mysa lite och framför allt , se till att må bättre !

 


sjuuk ,


hejsan !
hemma dag är de för mej . jag har nämligen ont i huvet , snorig och  ont i magen, kul!
så jag bestämmde mej för att vara hemma idag och hoppas på att de blir bättre . jag messar med lia,lollo och linnea och tänkte snart se "The nightmare before christmas" om jag hittar den på internet eller om jag inte väljer en annan under tiden.
hade tänkt att fixa lite saker hemma,jag måste juh ha pengar till sthlm. och jag får bara inte göra mej av med dom på kryssningen till finland på höstlovet! de får inte blir så , så jag får väll försöka spra ihop mkt mer än vad jag hade tänkt mej.

just nu sitter jag oxå bara och väntar på att tiden ska gå, egentligen så gör de juh ingenting att vara ensam hemma, de ä ganska mysigt men ändå så hatar jag de, dom andra kan gärna få komma hem ^^ . men skriver mera senare , ska leta film nu ! byeee ♥ ♥




fan!

hejsan !
min dag var toppen ända tills min mamma sa de.
vi har bokat kryssning nu på lovet. men hallå?jag sabina och linnea skulle ju upp :( 
jag får väll stanna där uppe och vänta på dom få  fredagen, men jag vill juh åka båt med dom oxå juh :( jag måste prata me dom sen ..
jag orkar inte skriva mer :( ♥




DET HAR HÄNT .

hejsan!
nu sitter jag ensam , både sabina och linnea har åkt. trist de blev nu !
har inget annat att göra så jag messar lite , chattar och ser på tv. de finns absolut ingenting att göra och jag har bara såå tråkigt, hjälp mej!

jag sitter inne på facebook , ochja , de har hänt , de som jag inte trodde skulle hända -  jag har oxå blivit beroende av facebook! gah!
har dock inte så många kompisar på facebook, bara 80 stycken men ska kanske kolla efter fler :D så beroende som jag har blivit X3 .




00.09 - osv









söndag - kanelbullensdag

helluww! 
när jag börjar skriva det här inlägget så är klockan 4 minuter i tolv. alltså snart söndag då de är kanelbullensdag. imorrn blir de antingen att köpa elr baka men äta en kanelbulle ska jag definitivt äta , om inte fler!
just nu sitter jag och chattar med adrian och robin,är med sabina och linnea och lyssnar på lite musik , och så dricker jag trocadero ! :D den här kvällen äger alltså!

vi var på den där "spökgrejen" som de stog i tidningen men dom pratade om gotlands historia , kul! INTE. men vi gjorde de bästa av de tycker jag iaf! de som var mysigt var iaf att man gick runt på kvällen inne i visby innerstad! de var såå sjuukt mysigt och ingen av oss kunde sluta skratta vilket många tyckte var väldigt irriterande.

som vanligt saknar jag inspiration till mina inlägg , men jag ska försöka skaffa en hobby ,då kan jag juh alltid skriva om den. men de är så svårt , en hobby är juh ngnting man gillar. jag gillar inget så mkt så att de kan vara en hobby, de är faktiskt riktigt tråkigt.
'hahaha , men gud vilket tråkigt inlägg :p


Loppis

hejsan alla!
loppisen avklarad , min tid då jag skulle stå ströks. vilket inte gör mej ngnting , men jag hade juh ändå stått direkt på morgonen så jag har iaf gjort ngt! ^^

vi åkte oxå häst och vagn , vilket jag hoppas kunna få visa bilder på senare! hur som helst , de var skit mysigt!! :D
ja lyssnar på musik och har precis städat , fyfaan va fint de blev!!! ♥ så nu förtjänar jag lite läsk ^^
jag skriver nog lite senare om de inte är så att vi har för kul!



 ta upp boxen
 prata med pappa om de finns högtalare till datan

 20.15 spökvandring i ruinerna med familjen , sabina och linnea :D


Åsikter?




tidiga morgnar för att? -  de borde inte vara så , vissa tar sovmorgnar iaf. lika bra att avskaffa de XD


man borde prata mindre skit - man borde verkligen de , snacka om att rykten går runt asså , min åsikt är definitivt att de borde tystas ner. jag ska blir bättre själv!


ingen åldersgrej på energidrycker - varför ska man ha de om man ändå kan få de iaf? så mkt skitsnack om de där . de är onödigt med åldergräns på de.


man borde vara den man är , herregud -
jag säger detsamma som jag just skrev precis , herregud, va dej själv, man vinner på det, de är samma som att man ska vara ärlig. om man är sej själv så gillar dom en inte elr så gör dom , och om dom inte gillar dej för vem du är, så skit i dom, då är dom ingenting värda. jag har hittat en som nästan är precis likadan som mej , de har gjort mej gladare, och vi gillar verkligen varandra för va vi verkligen är. de finns inget bättre än att bli älskad för vem man verkligen är. och *HOST* till vissa!




Breakout

HEJSAN! snart ska jag nog stänga av datan , är ganska trött.. elr nääe men jag kommer nog bli de eftersom min fina lördag förstörs! trist att de inte blev ngn övernattning hos sabina , de var riktigt längesen. men aja..
jag sitter och chattar med linnea,dricker trocadero och lyssnar på Breakout - Miley cyrus . den är bra. första gången jag hört den faktiskt.
med hopp om att min gröna mobil ska funka igen (bara skärmen som e loss) så skickar jag med den med pappa. han ska kolla om ngn på hans jobb kan laga den. me de är inte stor chans att de blir så. men så himla onödigt att den skulle gå sönder så jag fick köpa en ny. imorrn är de ¨visbydagen. himla trevligt. men jag vet inte om jag pallar gå på de länge pga några saker.

snart bär de nog oxå av till sthlm hoppas vi , helge v.43 kanske, hoppas hoppas!! vi måste prata om de med våra päron förstås. men de är nog lätt ordnat eftersom min mamma läser mn blogg ^^.
de är bara de att de alltid är jag som drar igån massa saker eftersom de aldrig skulle hända ngt annars. asså allvarligt de gör inte de.

men gud vilket tråkigt inlägg, shit , aja skitsamma , jag bara behövde skriva av mej. men innan jag ska stänga av ska jag köra ett till inlägg om åsikter.
hur som helst ^^, hejdå ♥




Film,

hejsan ! :D
igår såg jag då filmen Benjamin Buttons otroliga liv, och den var riktigt bra och Brad Pitt är bara sååå snygg! XD
jag orkade då inte logga in på datan igår , och jag kommer ännu inte göra de ikväll. elr jo men inte på ett tag, just nu lånar jag pappas data som råkade stå på ^^ 
hans är skit bra! jag är avis , vill me ha bluetooth!!^^
följde med linnea hem idag för att jag höll på att somna på bussen och väl hemma hos henne slängde vi oss i sängen! vi är supertrötta!

imorrn är de loppis, jag måste in till klockan 09.00 , fett sugigt!! och jag som börjar 13.00 till 15.00 , men aja , jag och linneaa ska vara med sabina som står då!
just nu har jag ingenting mer att skriva , har heller inte tid, jag bara hoppas på att sabina ffrågat sina föräldrar om imorrn!!
pusssheej

 


JA!

de blir av! resan blir av! fyfaan , jag kan inte fatta de :'D , nu måste vi bara bestämma när och sen få ihop lite pengar^^
jag satt och läste på några konstiga kort som min kompis lillebror har. haha ett av dom var roliga såhär står de:

En ung orm viftar med den gröna stjärtspetsen för att locka till sej ett byte. en mus får syn på det gröna men tror att de är en fjärilslarv.
När musen kommit tillräckligt nära slår ormen till. den skjuter fram gifttänderna och biter tag i musen innan offret hinner reagera.
Ormen släpper sedan sitt byte så att det kämpande offret inte ska förstöra gifttänderna. men med kroppen full av gift hinner musen bara ta några steg innan den dör.

hahaha, eftersom jag och linnea gillar att tänka outside the box så var de några meningar i texten som lät som en våldtäkt. ( asså våldtäkt och våldtäkt, haha svårt att förklara vad jag menar ~ )
hur som helst. de blir filmgrejsimojs ikväll, kulkul!! :D
sabina kommer , jag och linnea kommer , och filmen som ska ses ikväll är "Benjamin Buttons otroliga liv" . ska inte skriva mer nu så pusss


RSS 2.0