Riktigt trött

jag är riktigt trött. somnade nyss framför teven medans jag såg ett repris avsnitt av "Americas Netx Top Model 6".
nu messar jag med Sophie och tänkte lyssna på lite musik för att komma igång igen :)
mer snö har de kommit oxå >< , jag som bara ville att de skulle försvinna , det är så tråkigt med snö.. det gör mej trött.
ikväll blir det teven och datan som vanligt :) (och självklart mobilen). Det är "American Pie : The Wedding" på 6:an och det är den enda jag inte sett ! :)
nu lägger jag bara in en låt , kanske skriver senare :)


LINNEA

tjenare kungen!
här sitter jag med linnea :) vi ska snart se lite film och ha lite mysigt! skulle bara göra ett litet inlägg först :)
har egentligen ingenting att skriva just nu men här får ni en bild!



(Jag & Linnea)


higher

jag ska inte skriva mycket , nästan inte något alls.
har haft dålig uppdatering idag och för de så kommer en låt och en bild!






hungrig

hej!
jag kan inte sova nu heller . mina senaste dåligt valda dagar av "uppesittar kvällar" har börjat bli en vana. de är skola imorrn. fatta , de är skola imorrn?   jag mår bara dåligt av att tänka på de. oron inför spanskan som jag snart säkert kommer få hå på är otroligt stor och de stör oxå min sömn lika väl som att jag suttit uppe för länge dom andra dagarna. 

jag har ont i magen , av tanken på skolan och för att jag är hungrig, vilket jag var igår oxå.. jag tänker nog sitta uppe hela natten och sen gå och lägga mej riktigt tidigt ikväll så jag är bra utvilad till min första dag i skolan. jippie.

jag har blivit en riktig besserwisser på senaste tiden men man ska juh alltid prova nya saker ? ;) nääe , inte i det här fallet. de har bara blivit så och de är juh alltid bra att vara efterklok (?).  nääe, men för att pigga upp mitt humör ska jag kolla igenom alla mina bilder jag tagit med camen dom senaste dagarna.. dom är faktiskt riktigt roliga. jag hittade en sida på internet där man kan förvränga dom.  här får ni ett smakprov!

 


 
( jag vet att min cam är riktigt dålig, men ska faktiskt snart köpa en ny om de inte redan blir senare idag då jag ska in till centrum. men om nu vill göra de själva så heter sidan: cameroid.com/snap.php  )


eftersom..

nu när jag sett klart Eva Rydberg teatern så känner jag att jag faktiskt vill göra en liten mini hiss och diss eftersom jag tycker de är skönt och avkopplande :) och dessutom, så skriver jag nästan aldrig längre , ;)



Julen + Jullovet -  Det talar nästan för sig själv. Ledighet och mys. Träffa släkten , äta gott, julgodis.. Julen är speciell , åtminstone så tycker jag de! jag blir alltid lte extra glad vid jul (och lovet gör de bara ännu bättre)

 

Min pappa - Min pappa får en liten "hyllning" här eftersom han faktiskt lagade min mobil ;)

 

Skolan - Skolan , jo jag hatar skolan , men såhär  tänkte jag nu när jag hissade de..  att få träffa alla igen , jätte mysigt och fakiskt upp piggande. Behöver jag säga mer?



Ångest - Ångesten av att äta massor såhär vid jul , känner mig lite tjockare men ingenting jag faktiskt behöver göra något åt :3

 

Min systers resa - självklart dissar jag de samtidigt som jag hissar de. min syster ska åka till japan i tio hela månader, och hon åker i mars! vem ska jag nu störa? T_T

 

Skolan - Här dissar jag skolan, men de är egentligen inte skolan utan spanskan ! (och idrotten). jag fattar absolut ingenting och läraren gör de hela inte bättre. aja , ska nog inte säga mer för jag orkar inte tänka på de :)

 

 

( ja 8D,de var väll allt :3 )


Eva Rydberg.

Glömde juh att lägga in ett kort på henne :)




Onsdag, 6 Januari

här sitter jag , riktigt utvilad. somnade mellan 2-3 tror jag och sov till klockan 3 på eftermiddagen .
riktigt skönt men hade ändå inte velat sova så länge när man faktiskt ska börja skolan på fredag.

Min dag:
min dag började med att jag steg upp, klädde på mej och gick ut , ja jag gick faktiskt ut de första jag gjorde även fast de svinkallt ijämfört med den sköna sovvärmen jag hade i mitt rum och värmen under täcket. efter de gick jag in och mami och papi med och sen så dukade vi fram med massa mackor och så kokade vi varm choklad vilket är så otroligt gott såhär i kalla och frusna dagar.

efter det har jag bara suttit vid teven, otroligt tråkigt även fast jag gillar att se på teve. men de var för att mina föräldrar ville se "Star Wars". Jag gillar inte det, de är riktigt dåligt tycker jag. Gillar inte riktigt fantasy om jag ska vara ärlig. så nu gick jag ifrån och tänkte kolla min facebook och läsa lite bloggar och bara hålla mig borta tills programmet slutar och sen kanske det blir någon film.

Eva Rydberg och hennes teater som alltid går på trettondagen är självklart och för mig är det bara ett måste att se och spela in. hon är riktigt häftig på något sätt md tanke på att hon är väldgt gammal.
men nu ska jag tillbaka till verkligheten , skriver kanske senare . ♥ ♫ ♪


sent inlägg.

Skicka sms till : -Hemlig-

Hejsan! jag vet att du inte är vaken, men jag känner att jag ändå måste skriva av mej eftersom du nästan är som min dagbok.
Tiden står definitivt still när man faktiskt är pigg. Ingen utom Linnea är vaken och jag är egentligen i behov att prata med någon nu när allt har blivit så tyst.
Tog en drink och åt lite godis tidigare idag och såg på ett av dom första avsnitten på "Friends". Snacka om att Pheobe och Joey gör hela serien.
Men återigen till nuet. Jag är totalt uttråkad. Min cam funkar inte som den ska och ja har redan börjat känna mej lite hungrig och självklart så ligger köket på nedervåningen och jag har ingen lust att gå ner i mörkret såhär mitt i natten.
måste verkligen sova, skolan börjar snart och de gör så att allt bara blir jobbigare. men sköt om dej så skriver jag till dej senare ikväll/i natt. ♥ ♫ ♪


ps. Linnea , i löv juh ;) ♥


RSS 2.0